24-08-2019 Emsterfeest

DONDERDAG 22 AUGUSTUS

14.00 uur
Opening van het 101-jarig Emsterfeest door een afgevaardigde van B en W van de gemeente Epe met aansluitend een gezellige feestmid­dag voor de 50-plussers uit de gemeente Epe. De muziek wordt deze middag verzorgd door ‘Duo Difference’. Het hoogtepunt van deze middag is een knallend optreden van ‘Dennie Christian’.

Voor niet leden is de toegangsprijs € 7,50 (een kopje koffie en enkele hapjes gratis).

20.00 uur
Aanvang openingsavond van het Emsterfeest 2019. Het spits wordt afgebeten door coverband ‘Super Sundays’. Optredens van ‘Peter Beense’ en ‘Beatcrooks’ maken deze eerste avond compleet!

Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.

VRIJDAG 23 AUGUSTUS

Gehele dag (09.00 – 19.30 uur)
‘Zomer in Gelderland’ toert van 5 tot en met 30 augustus 2019, elke werkdag, door de hele provincie, Op vrijdag 23 augustus 2019 komt ‘Zomer in Gelderland’ naar EMST! Klik hier voor meer info! Opgeven kan via zomeringelderland@emsterfeest.nl

13.00 uur
Deze middag wordt een te gekke middag met diverse activiteiten voor de jeugd, met onder andere een schminkster, een binnenspeeltuin in de feesttent en een mega hindernisbaan van bijna 50 meter lang!

20.00 uur
Aanvang grote feestavond in de feesttent met medewerking van de populaire live band ‘Jetset’. Hoogtepunt van deze avond is een gastoptreden van ‘Tino Martin’.

Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.

ZATERDAG 24 AUGUSTUS

10.00 uur
Vertrek groots opgezette ‘Optocht’ met praalwagens van buurten, groepen, verenigingen en bedrijven. Opgave kan via opgaveoptocht@emsterfeest.nl

ROUTE: Inrijden vanaf de Spoorstraat, opstellen Stationsweg, Hoofd­weg, Oranjeweg, Kerkhofweg, Zuster van Rossumweg, Dokter van Gelderweg, Kerkhofweg, DS. van Rhijnstraat, Hullandstraat, Kuilak­kerweg, Hezeweg, Hogeweg, Hanendorperweg, Stationsweg, rich­ting feestterrein.

12.30 uur
Prijsuitreiking praalwagens en bekendmaking publieksprijs van de optocht.

13.00 uur
Aanvang van het traditionele ‘Vogelschieten’, verzorgd door het ‘St. Maartensgilde’ uit Epe, waarbij ook dit jaar weer zal worden gestreden om de titel ‘schutterskoning van Emst’.

13.30 uur
Aanvang van het 21e ‘Beachvolleybal Toernooi’ voor Emster bedrijven, buurten en groepen op het zandstrand aan de Molenweg. Opgave kan via volleybal@emsterfeest.nl
13.30 uur
Aanvan van het gevarieerde middagprogramma waarbij er voor elke leeftijd verschillende activiteiten zijn. Zo is er een grote klimtoren voor de jeugd en is er een kleedjesmarkt en een kofferbakverkoop.

Opgave voor de kleedjesmarkt en kofferbakverkoop kan via kofferbakverkoop@emsterfeest.nl

16.00 uur
Optreden in de tent van de ‘Heuischudders’ uit Emst.

20.00 uur
Op de slotavond van het Emsterfeest 2019 een grandioze muzikale finale met ‘Jelle B’ en coverband ‘Popgunnn’!g evenement