12-11-2019 Ondernemersevent Epe 2019.

“Als je anders kijkt naar dezelfde dingen, dan veranderen ze.” Die tip gaf Jan van Setten aan de vele bezoekers van het Ondernemersevent Epe 2019.

De netwerkbijeenkomst werd voor de tweede keer georganiseerd door de ondernemersverenigingen in de kernen Epe, Vaassen, Emst en Oene, Bedrijvenkring Gemeente Epe, Industriekring Eekterveld Vaassen en de gemeente Epe.Zij hadden verschillende sprekers uitgenodigd, onder wie dus ‘expert in gedragsverandering’ Van Setten, wethouder Erik Visser, Wouter van Reeven en Jan Lowin IJzerman van de Stichting Promotie Gemeente Epe en René Blok en Aidan Scherpbier van team Migaloo. Ook konden de bezoekers tijdens het hele event een minimarkt bezoeken. Met medewerkers en vrijwilligers van Moedige Dialoog/Overrood, de Van der Zee Stichting en het Starterscollectief Veluwe. Het geslaagde event werd afgesloten met een netwerkborrel. Zie voor meer informatie: