Het VFC behaalt eerste prijs op het concertconcours in Zutphen

Op zaterdag 30 november heeft het Vaassens Fanfare Corps een eerste prijs behaalt in de 2e divisie op het concertconcours in Zutphen.

Na een lange voorbereiding van zo’n vier maanden, met extra groepsrepetities en een studiedag, heeft het Vaassens Fanfare Corps zich afgelopen zaterdag laten horen in de 2e divisie van het concertconcours in Zutphen. Hier openden zij met een majestueus openingswerk ‘Majestic Prelude’ van Jacob de Haan. Na dit inspeelwerk vervolgde het VFC hun optreden met ‘By the River’ van Jan van der Roost en ‘Lake of the Moon’ van Kevin Houben. Deze laatste twee werken werden beoordeeld door een driekoppige jury, welke werden beloond met een totaal van 82 punten. Dit staat gelijk aan een dikke acht en daarmee ook een eerste prijs. Deze prestatie werd in de avond door alle leden en de dirigent gevierd door middel van een etentje en een feestje in Café De Toren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie