22-02-2020 Optocht zorgt voor veel vertier

22-02-2020 Optocht zorgt voor veel vertier

Dames die willen daten met onze Prins. Ze weten nu welk nummer ze kunnen bellen… Het was één van de vele bijzondere creaties die zaterdagmiddag door de straten van Rossumdaerp trokken. Zo weet iedereen nu ook dat een bepaalde Prinses alles van Heineken verzamelt. Zo kreeg het weer massaal opgekomen publiek veel vertier voorgeschoteld.

Carnaval werd ook in 2020 op traditionele wijze geopend door de burgemeester. Dat gebeurde dus voor het eerst door de nieuwe burgervader Tom Horn. Hij onderstreepte in zijn toespraak dat twee woorden bij het vierdaagse evenement horen: ,,Samen en gezelligheid. Ik heb van de week al kunnen zien hoeveel vrijwilligers zich hebben ingespannen om dit feest mogelijk te maken. Dat is een geweldige prestatie. Natuurlijk wil ik hier ook nog stil staan bij Toon Hagen. Die kan er helaas niet meer bij zijn, maar hij heeft van De Rossumdaerpers een bruisende vereniging gemaakt, Vier het feest in zijn geest.”