12-07-2020 Medewerker Theo Bonekamp overleden

Medewerker Theo Bonekamp overleden
Met diepe droefenis heeft Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers kennis genomen van het overlijden van Theo Bonekamp. Al sinds mensenheugenis maakt hij deel uit van de vaste groep mensen die ons steevast helpt bij het opbouwen en afbreken van de feestzalen in dorpscentrum De Wieken. Zo behoorde hij tot degenen die niet zichtbaar waren bij het grote publiek, maar wel onmisbaar zijn om carnaval en de oktoberfeesten te laten slagen.
Theo Bonekamp was één van die vele stille krachten die ons dorp zo kenmerken: de mensen die de handen uit de mouwen steken om het leven van anderen een beetje mooier te maken. Voor wie gemeenschapszin niet alleen een woord, maar vooral ook een levenswijze is. Met die insteek meldde hij zich elke ochtend als De Rossumdaerpers weer eens mensen nodig hadden om allerhande klussen te verrichten. Daarvoor is de carnavalsvereniging hem veel dank verschuldigd.
Zoals het eveneens past bij vele Vaassenaren, droeg Theo zijn passie ook over op de volgende generatie. Van zijn kinderen is Mark nog altijd een bevlogen medewerker en Arjan heeft als medewerker eveneens een belangrijk steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van onze vereniging. Via die weg, maar ook via de andere mensen van de zaalcommissie zal zijn invloed zich gelukkig nog lang op onze vereniging doen voelen.
Het bestuur en de leden wensen Annie, kinderen, kleinkinderen en alle andere nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijden.