16-08-2020 LUUK en MARJA VOS Wij gaan met pensioen!

Wij gaan met pensioen!

Negen jaar geleden is het alweer dat voor ons het avontuur in Vaassen begon. Een nieuw dorp, nieuwe gezichten en een nieuwe winkel: OptiContact Luuk Vos. Sindsdien hebben wij er met plezier vele jaren voor gezorgd dat u weer goed kon zien. Of het ging om het afpassen van een bril, de aanschaf van een nieuwe, het aanmeten van lenzen of het aandraaien van een schroefje, wij waren altijd blij met uw komst. De mooie momenten die we samen gedeeld hebben, waarderen wij zeer en zullen we nooit vergeten.

Nu, na 48 jaar werkzaam in de optiekwereld waarvan 9 jaar in Vaassen gaan wij met pensioen.
Wij geven het stokje door aan Arjan en Linda, die vanaf 1 september onze winkel met veel enthousiasme zullen voortzetten. Wij willen bij deze Arjan en Linda veel succes wensen! Wij hebben er vertrouwen in dat jullie er wat moois van maken.

Zit uw bril straks niet meer lekker of is uw flesje met brillenspray leeg? U kunt hiervoor bij Arjan en Linda terecht, zij nemen onze service en garantie over.

Tenslotte willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft en wij hopen u nog eens in de wandelgangen tegen te komen.

Luuk en Marja Vos