Ook ons jaarlijkse Pré Carnaval gaat niet door

Hallo allemaal!

 

Dit jaar helaas niet massaal aansluiten in de polonaise en vier dagen gezellig hossen, feesten en samenzijn.

 

Ook ons jaarlijkse Pré Carnaval Feest mag en zal uiteraard geen doorgang vinden. Althans niet op de manier dat jullie de laatste jaren van ons gewend zijn. Dit jaar organiseren wij een online Pré Carnaval Feest door middel van een Video Party.

 

Deze wordt gehouden op vrijdag 5 februari 2021 en start om 21:00 uur. Het is een gratis openbaar evenement en voor iedereen op Facebook en daarbuiten. De video party is te volgen via onze Gewoon Deurgoan Fanpage.

 

Tijdens deze video party komen er carnavalskrakers en videoclips voorbij van 2021 en van voorgaande jaren. Ook is het uiteraard mogelijk om in een reactie verzoekjes aan te vragen, en gezellig met elkaar te communiceren.

 

Ook al is het carnaval en het Pré Carnaval Feest van 2021 anders dan normaal. Wij hopen via deze weg samen met jullie toch een feestje te kunnen gaan bouwen.

 

Gr Gewoon Deurgoan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie