Titel evenement

VAASSEN – Zaterdag 3 juli wordt op de velden van SV Vaassen een Voetbal Festijn gehouden. Een sportieve activiteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud. Alle jeugdleden mogen een vriend of vriendin meenemen. Het Voetbal Festijn begint om 9.00 uur. Natuurlijk zijn de trainers van SV Vaassen er, maar ook Go Ahead Eagles en voetbalschool MutebaFIT hebben een belangrijk aandeel in de activiteiten deze dag.

Zoals bij elke wedstrijd en training wordt begonnen met een gezamenlijke warming-up. Ook voor introducees die niet actief aan voetbal doen zal dit Voetbal Festijn aantrekkelijk zijn. De verschillende oefeningen zullen, afhankelijk van de leeftijdsgroepen, speels en leerzaam zijn.

Afsluitend wordt een onderling toernooitje gespeeld. Met als bekroning natuurlijk een heuse finalewedstrijd. Met een lekkere snack, wat drinken en een goodiebag wordt het Voetbal Festijn om ongeveer 13.00 uur afgesloten. Natuurlijk zijn familieleden van de jeugdige sportievelingen van harte welkom als supporter op sportpark De Kouwenaar aan de Woestijnweg te Vaassen.