Seizoenafsluiting Jeugd SVVaasen ,Cheque rabobank voor led verlichting.

Vrolijk Voetbal Festijn bij jeugd SV Vaassen

VAASSEN – Maar liefst 85 kinderen hebben zich afgelopen zaterdag prima vermaakt op de velden van SV Vaassen. De jeugdige voetballertjes kregen afwisselende uitdagingen voorgeschoteld.

Dribbelen, elkaar de bal toespelen of juist niet. De trainers van SV Vaassen wisten, samen met Go Ahead Eagles en voetbalschool MutebaFIT, voor verrassende en zeker ook vrolijke opdrachten te zorgen. Spelen op een klein veld, met kleine goaltjes. Of binnen een grote opblaasbare boarding. Penalty schieten met op doel een groot object als hindernis.

Bij een grote oranje leeuw was de stropdas het mikpunt. Door die te raken kon gescoord worden. Darten met een voetbal, dat klinkt natuurlijk heel absurd. Maar het metershoge bord vormde een aantrekkelijk doelwit. Natuurlijk werd tussendoor een drinkpauze gehouden. Door het warme weer en de geleverde prestaties ging dat er gretig in.

Opgefrist ging de jeugd hierna verder om het Voetbal Festijn uiteindelijk af te sluiten met een onderling toernooitje, waarbij de voetballertjes op leeftijd werden ingedeeld. Dit leverde leuke en soms spannende wedstrijden op.

De lekkere snack na afloop werd, na alle inspanning, enthousiast ontvangen. Bovendien kregen alle kinderen een goodiebag mee als aandenken. Dit rugzakje van SV Vaassen was onder meer gevuld met een magazine van Go Ahead Eagles.

Zowel alle trainers als de kinderen en de toeschouwers hebben volop genoten van dit vrolijke Voetbal Festijn.

Rabo sponsor Ledverlichting SV Vaassen 

Om rond de velden van voetbalvereniging SV Vaassen ledverlichting aan te brengen is veel geld nodig. Afgelopen zaterdag kwam René Steunenberg namens de Rabobank een cheque overhandigen van zesduizend euro.

Het bestuur van SV Vaassen had hiervoor een verzoek ingediend bij het Rabofonds. De bank heeft dit opgericht om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de samenleving. Twee bestuursleden van SV Vaassen, Arjan van Leeuwen en Marcel Tiemann, namen de cheque dankbaar in ontvangst.