11-09-2021 Speurtocht, barbecue en presentatie / onthulling nieuwe carnavalsjassen.

Met een dag vol activiteiten en gezelligheid zijn we begonnen aan een nieuw seizoen. Een leuke speurtocht met onderweg 25 vragen. De deelnemers waren verdeeld over vier groepen. Aansluitend hebben we samen genoten van een barbecue met de nodige muziek en drankjes. In de loop van de avond was er de prijsuitreiking van de speurtocht. En aansluitend was het tijd voor de presentatie / onthulling van onze nieuwe carnavalsjassen. Hiervoor waren er een aantal genodigden aanwezig. Deze mensen hebben het voor ons mede mogelijk gemaakt dat wij de carnavalsjassen met trots mogen gaan dragen. De genodigden kregen als bedankje een bloemetje en een Gewoon Deurgoan logo uitgevoerd in roestvrijstaal. Wij gaan nu samen bij onze bouwlocatie starten met de voorbereidingen op carnval 2022. Op onze Facebook en Instagram pagina’s volgen binnenkort meer foto’s