Herfstpracht bij Kasteel de Cannenburgh

Herfstprachtig Cannenburch

VAASSEN – Langzaam kleurt het kasteelpark oranje, de appels uit de fruitboomgaard staan uitgestald in de Landwinkel en de kachels in de gewelvenkelders worden opgestookt om vocht uit het kasteel te verdrijven. De herfstvakantie kan beginnen!

Herfstspeurtocht

Wat is er nu leuker dan samen banjeren door de bladeren? Huur een gevulde pompoen voor € 4,00 en ga op ontdekkingstocht door het park. De speurtocht is verkrijgbaar van dinsdag t/m zondag tussen 11-16 uur in de Landwinkel in het Bouwhuis (links naast het kasteel) en geschikt voor kinderen binnen het basisonderwijs.

Cannenburch Binnenstebuiten

Omringd door de herfstkleuren van het kasteelpark wekt onze gids de voormalige bewoners tot leven tijdens een wandeling van 750 meter om de gracht van het kasteel. Binnenstebuiten start alle vrijdagen in oktober om 13.30 uur en is een mooi alternatief voor een ieder die belemmerd wordt door de vele trappen in het kasteel. Reserveren is noodzakelijk.

Herfstpracht Trotsmarkt
En om echt in de stemming te komen: De jaarlijkse Herfstpracht Trotsmarkt op het plein voor het kasteel in het weekend van 23 en 24 oktober van 11-17 uur. Een herfstevenement met bijzondere producten die je niet snel ergens anders zult vinden. Van sieraden tot heerlijke delicatessen en alles wat er tussen in zit. De ontspannen sfeer en historische omgeving omlijst met gezellige muziek en kinderactiviteiten staan garant voor een geslaagd dagje uit.