Nieuw jeugdtrio der Rossumdaerpers en nieuwe datum presentatie Prinsenpaar

Dex Vosselman, Lynn Potkamp en Louran Veldhuis vormen de komende twee jaar het Jeugdtrio Der Rossumdaerpers. Door de gevolgen van de Coronapandemie was het niet mogelijk om hen op de gebruikelijke wijze te presenteren. Omdat op hun leeftijd het ondoenlijk is het nieuws nog langer geheim te houden, werd besloten via de social media bekend te maken dat zij in 2022 en 2023 voorop gaan bij de kinderfeesten van de carnavalsvereniging uit Vaassen.

Gezien de vorderingen die gemaakt leken te worden in de bestrijding van Corona, zijn de zoektochten naar de nieuwe doorluchtige hoogheden gestart. Op de Elfde van de Elfde kon het feest echter niet doorgaan, waarna nu online helder is geworden dat Jeugdprins Dex I de taken overneemt van Kevin Splinter, terwijl Louran Veldhuis als Jeugdadjudant de rol krijgt die Koen van Zuuk had. Beide jongens wisselen volgend jaar van taak. De Jeugdprinses blijft wel twee jaar dezelfde en die eer ging naar Lynn Potkamp. Zij volgt daarmee Noa Strijk op. Hopelijk kunnen zij hun feest vieren van 26 februari tot en met 1 maart.

Aan het eind van de video was er nog een onthulling. Bij de volwassenen wordt het nieuwe Prinsenpaar nog wel geheim gehouden, want de club heeft een datum geprikt en hoopt de opvolgers van Prins John I en Prinses Leonie te presenteren op zondag 9 januari, wanneer – als alles naar wens verloopt – het komende Prinsenbal der De Rossumdaerpers op het programma staat.

Dex Vosselman, Lynn Potkamp en Louran Veldhuis vormen de komende twee jaar het Jeugdtrio Der Rossumdaerpers. Door de gevolgen van de Coronapandemie was het niet mogelijk om hen op de gebruikelijke wijze te presenteren. Omdat op hun leeftijd het ondoenlijk is het nieuws nog langer geheim te houden, werd besloten via de social media bekend te maken dat zij in 2022 en 2023 voorop gaan bij de kinderfeesten van de carnavalsvereniging uit Vaassen.

Gezien de vorderingen die gemaakt leken te worden in de bestrijding van Corona, zijn de zoektochten naar de nieuwe doorluchtige hoogheden gestart. Op de Elfde van de Elfde kon het feest echter niet doorgaan, waarna nu online helder is geworden dat Jeugdprins Dex I de taken overneemt van Kevin Splinter, terwijl Louran Veldhuis als Jeugdadjudant de rol krijgt die Koen van Zuuk had. Beide jongens wisselen volgend jaar van taak. De Jeugdprinses blijft wel twee jaar dezelfde en die eer ging naar Lynn Potkamp. Zij volgt daarmee Noa Strijk op. Hopelijk kunnen zij hun feest vieren van 26 februari tot en met 1 maart.

Aan het eind van de video was er nog een onthulling. Bij de volwassenen wordt het nieuwe Prinsenpaar nog wel geheim gehouden, want de club heeft een datum geprikt en hoopt de opvolgers van Prins John I en Prinses Leonie te presenteren op zondag 9 januari, wanneer – als alles naar wens verloopt – het komende Prinsenbal der De Rossumdaerpers op het programma staat.