Medewerker Hans Bijsterveld overleden

Met ontsteltenis heeft carnavalsvereniging De Rossumdaerpers kennis genomen van het overlijden van Hans Bijsterveld. Hoewel de regeling al jaren niet meer bestaat, is hij één van de spillen om wie de groep draait die wij nog altijd de Vutters noemen: de groep mensen die steevast de handen uit de mouwen steekt bij het opbouwen en afbreken van de feestzalen in dorpscentrum De Wieken. Hij was daarmee misschien niet zichtbaar bij het grote publiek, maar voor ons onmisbaar om carnaval en de oktoberfeesten te laten slagen.

Niet alleen in de hele maatschappij, maar ook bij De Rossumdaerpers zijn de mensen die de pensioengerechtigde leeftijd hebben gehaald steeds belangrijker geworden. Hans was één van de mannen die het hele jaar door paraat stond om zich voor de rest van de samenleving in te zetten en dat deed hij eveneens rond de oktoberfeesten en carnaval. Daarvoor zijn wij hem zeer dankbaar

Zoals het eveneens past bij vele Vaassenaren, ging de passie ook over naar zijn kinderen. Zijn zoon Jos en schoondochter Erica zijn belangrijke schakels bij de optochtcommissie, schoonzoon Harry heeft verscheidene jaren meegewerkt aan onze jaarlijkse uitgave De Rossumkoerant en er gaat geen optocht voorbij of zoon André doet daaraan mee. Het onderstreept dat dit gemis wordt gevoeld in de breedte van onze vereniging.

Het bestuur en de leden wensen Bep, kinderen, kleinkinderen en alle andere nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijden.