Ook volgend jaar Prins Gertjan I en Prinses Eline I

Voorafgaand aan de festiviteiten van zaterdag heeft het bestuur der Rossumdaerpers aan Prins Gertjan I en Prinses Eline I laten weten dat zij ook volgend jaar, wanneer wij ons jubileum vieren, het Prinsenpaar mogen zijn.

Deze beslissing was in feite een hamerstuk, omdat Gertjan Visser en Eline Meuleman op geen enkele wijze een carnaval hebben mogen beleven zoals dat hoort voor een Prinsenpaar. Daarom heeft de club gemeend na Prins John I en Prinses Leonie (die onze vereniging voorgingen toen Corona was uitgebroken) nogmaals een uitzondering te maken op de regel dat een Prinsenpaar slechts één seizoen in functie is. De Rossumdaerpers hoopt dat Gertjan en Eline in 2022/’23 wel een écht vierdaags carnaval en de hele voorbereiding daar naartoe als Prins en Prinses mogen ervaren.