VAN DE ROSSUMDAERPERS

Step the Gap XL verleidt met het beste wat de 70’s en 80’s te bieden hebben

Glorieuzer dan Gloria Gaynor, wonderbaarlijker dan Stevie Wonder, wilder dan Wild Cherry, heter dan Donna Summer, doller dan Dolly Parton, cooler dan Kool & the Gang en chiquer dan Chic. Ze krijgen meer respect dan waar Aretha Franklin om vroeg. Ze bevatten meer elementen dan Earth, Wind & Fire. Ze transformeren elk uitje in een retourtje Funky Town. En zijn groter dan The Jackson 5, want ze zijn met zijn zessen.

Met deze flitsende woorden omschrijft Step the Gap XL zichzelf; de band die op vrijdag 14 oktober optreedt bij Vaassen celebrates disco in de dan weer tot feesttent omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken. De Disco, Soul & Funk coverband bestaat volledig uit professionele muzikanten en hun show bevat enkel de beste, meest feestelijke en meest aanstekelijke hits uit de tijd dat jongeren wekelijks de discotheken ‘onveilig maakten’ en straalden onder de glitterbollen.

De groep belichaamt met twee prachtige zangeressen, een swingende gitarist, een funky bassist, een opzwepende toetsenist én een strakke drummer al wat disco, soul en funk populair maken. CV De Rossumdaerpers is er dan ook van overtuigd dat de vereniging met Step the Gap XL de artiesten heeft gecontracteerd die garant staan voor een onvergetelijke avond vol ouderwets plezier. Zij verleiden bezoekers immers met al het beste dat de 70’s en 80’s te bieden hebben.

Het feest begint 14 oktober om 20.00 uur en wordt afgewisseld met een al eveneens professionele dance classics DJ, waardoor liefhebbers hun plek op de dansvloer niet hoeven te verlaten. De club maakt binnenkort via de eigen website, social media en traditionele media bekend hoe de kaartverkoop gaat lopen. Die informatie verschijnt in elk geval op www.rossumdaerpers.nl.