Ervaren Dance Classics DJ completeert Vaassen Celebrates Disco

Bij Vaassen Celebrates Disco op vrijdag 14 oktober worden de optredens van Step the Gap XL afgewisseld met een ervaren DJ in het genre Dance Classics. DJ Hilco staat onder contract bij de Sky Radio Group en werkt in die hoedanigheid onder meer voor Sky Radio en Radio Veronica. Kaarten voor zowel de vrijdag als het Bier und Weinfest op zaterdag 15 oktober zijn inmiddels via Internet te koop.

Hilco Slik was zelf tiener in de hoogtijdagen van de ‘ouderwetse disco’, waarna hij tijdens zijn arbeidzame leven constant bezig is geweest met deze muziekstroom voor onder meer TMF en Hitradio. Inmiddels is hij al bijna 25 jaar werkzaam voor Sky en is momenteel één van de vaste DJ’s van de Radio Veronica Drive-In Show. Daarmee heeft De Rossumdaerpers zich ermee verzekerd dat de bezoekers van begin tot eind van de avond tijdens het feest terug gaan in de tijd en gaan genieten van alle klassiekers die op disco avonden natuurlijk niet mogen ontbreken.

Nadat 14 oktober volledig in het teken staat van disco is er een dag later alle ruimte voor een traditioneel oktoberfeest met optredens van de Nünentaler Schürzenjäger en Immer Hansi. Zowel voor Vaassen Celebrates Disco als het Bier und Weinfest loopt de verkoop van toegangsbewijzen via de Internet op deze url: https://leden.rossumdaerpers.nl/tickets. Voor het gemak van een ieder is die te bereiken via www.feesteninvaassen.nl of via www.rossumdaerpers.nl.