Nieuw Voorzitter bij De ROSSUMDAERPERS

Nadat Rob Hoppenbrouwer in 1990 Prins Carnaval bij De Rossumdaerpers was, trad hij al snel toe tot het bestuur en heeft drie decennia bijna onafgebroken mede leiding gegeven aan de vereniging. Sinds 2015 deed hij dat als voorzitter. Hoewel hij als actief medewerker bij de club betrokken blijft, drukte hij bij zijn afscheid de aanwezige leden op het hart dat hij in die lange periode niet alleen mooie tijden heeft gehad. ,,Laten we beseffen dat we er altijd keihard voor moeten blijven werken om er voor die vele mensen uit Vaassen en omgeving telkens weer te zijn, maar daar heb ik wel alle vertrouwen in”, zo maakte hij duidelijk.

Jan Hagen kwam bij de vereniging via zijn dochters, van wie er één Jeugdprinses was en de ander lid was van de dansgardes en groeide snel uit tot Hoffotograaf. Een functie die hij al vele jaren vervult en ook wil blijven vervullen naast zijn werk als voorzitter. Natuurlijk sprak hij een dankwoord uit richting zijn voorganger die in de Coronaperiode de club onder moeilijke omstandigheden draaiende hield, waarbij er amper medewerkers of leden zijn gestopt, hoewel er voor hen twee jaar lang niets mogelijk was. Hij wees ook nadrukkelijk op de festiviteiten die komen gaan, want eindelijk kan CV De Rossumdaerpers weer grootschalige evenementen organiseren.