Onthulling van 2 Broken Wings gedenkzuilen op de begraafplaats aan de Apeldoornseweg in Vaassen. Het betreft de onthulling van een zuil ter herinnering aan David Griffin, enig overlevende van de neergestorte Halifax EB 215. De leistenen gedenkzuil voor David, is geplaatst naast zijn omgekomen vrienden. Tevens wordt hier een gedenkzuil onthuld (vervanging voor de reeds bestaande houten gedenkzuil) ter herinnering aan Riekie Stewart – Mulder ten Kate. Na jaren van onderzoek is stichting Broken Wings ’40 – ‘45 erin geslaagd een duurzame vervanging te vinden voor de houten gedenkzuilen waarvan de eerste (voor Riekie Stewart-Mulder ten Kate) op 9 november 2002 werd onthuld. Met de onthullingen op 15 april wordt een begin gemaakt om de bestaande houten zuilen in de komende jaren successievelijk te vervangen door leistenen zuilen.