Rossumdaerpers starten kaartverkoop voor Vaassens Bier und Weinfest 2023 Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers uit Vaassen start een kleine vijf weken voor het feest losbarst de voorverkoop voor het Bier und Weinfest 2023 dat op zaterdag 14 oktober wordt gehouden. Wie een entreebewijs voor het spektakel in dorpscentrum De Wieken wil aanschaffen, kan hiervoor terecht op de officiële Internetsite van de club. Door een probleem met de betaalmethode, heeft de club het begin echter met een dag moeten uitstellen. Vanaf dinsdag 12 september om 0.00 uur kan iedereen zich verzekeren van toegang. Zoals recent gemeld is de band van de avond Die Palemiger Spatzen, met een repertoire dat voor een groot deel bestaat uit lange meezing medleys vol covers van de grootste Duitstalige artiesten. Verder komt met Caro de beste tribute show voor Helene Fischer, maar brengt zij ook de bekendste Schlagers van andere zangers en zangeressen die iedere liefhebber van dit genre van voor tot achter kan meezingen. De avond wordt gecompleteerd door de DJ en trompetist Jeffrey Parmentier. De verkoop loopt alleen via de Internetsite. Er staat natuurlijk een button op de homepage op www.rossumdaerpers.nl. Maar belangstellenden kunnen ook rechtstreeks deze url aanklikken: https://leden.rossumdaerpers.nl/tickets. De voorverkoop start automatisch op dinsdag 12 september om 0.00 uur.