VANDAAG IS HET 11 NOVEMBER! EN DUSSSSSSS Sint Maarten Wij hebben dit jaar geen koopavond tijdens Sint Maarten, maar aangezien het vorig jaar zo’n succes was, mogen dit jaar de kids tot en met 11 jaar ook gezellig Sint Maarten lopen bij diverse ondernemers in het centrum van Vaassen tussen 16:00 en 17:00 uur. Dus zing een gezellig Sint Maarten liedje bij de onderstaande ondernemers en ontvang wat lekkers. Slijterij Hans Kooijer Ami Kappers Juwelier Optiek Meiling Stillewagt Koeltechniek Neijenhuis Schoenen & Sport OptiContact Arjan & Linda Bloemsierkunst Maarten Bruna van de Kamp Top1Toys Prins Care Wibra Lokaal Vaassen Etos Vaassen Naast Anne Bij Anne Albert Heijn Eekterzicht HEMA Centro Fifty8 Lifestyle Emma & Sam Kinderwinkel Dining Giving & Living Is dat niet leuk?!! Kom dus gezellig met je broertje(s), zusje(s), vriendje(s) en vriendinnetje(s) Sint Maarten lopen in het hart van Vaassen!!