Wat een knalfeestje was dat afgelopen zondag bij het Prinsenbal van de CV de Rossumdaerpers! De spanning was om te snijden terwijl de artiesten voor het carnavalsfeest in Vaassen werden onthuld. Jannes, Jan Biggel en John de Bever gaan schitteren als blikvangers bij het programma der Rossumdaerpers 2024! De onthulling vond plaats tijdens een even ontspannen als gezellige middag, waarbij niet minder dan acht verenigingen te gast waren. C.V. de Kladdegatters (Hattem), CV De Vrogge Reuiers (De Vecht), Carnavalsvereniging De Tonnezotters, Cv de Deurzakkers, C.v. de Pepperbussies (allen Zwolle), Carnavalsoptocht Pampus – de Lollebroek (Wilp), De Dwarsliggers (Eerbeek) en de Nederlandse Carnavals Vrienden vierden samen met Prins Remko I en Prinses Ellen een geweldig feest! Zelfs de groepen die altijd schitteren tijdens de optocht, Altied Schik en @Gewoon Deurgoan Fanpage, lieten zich in officiële gedaante zien. Raad eens wie aanwezig was bij het Prinsenbal van de Rossumdaerpers afgelopen zondag? Juist, ondergetekende! Heb de feestvreugde vastgelegd op de camera, en geloof me, het feestje was ongekend!