Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Programma m.b.t. draaimarathon op Daams’ Molen op zaterdag 4 juli

4 juli 2020 @ 10:00 - 17:00

Op zaterdag 4 juli om 10.00 uur zal Lasse Geerlings, onze jonge molenambassadeur, de kinderen, van wie de tekeningen uitgekozen zijn voor de verjaardagskalender, in het zonnetje zetten. Dit gebeurt natuurlijk op het molenterrein. Met inachtneming van de 1,5 m afstand.
U kunt tijdens de openingsuren van Daams’ Koffie- en Theehuys De Korenmolen heerlijk genieten van o.a. de overheerlijke koffie.
Ook staat er bij de molen een kraam, waar u de mooie molenwijn (rood en wit) kunt kopen van Wijnhandel Hans Kooijer en natuurlijk is de verjaardagskalender, die speciaal t.g.v. dit jubileum is gemaakt, te koop. Bakker Hagen heeft voor deze gelegenheid speciaal molenbrood en molencake gemaakt en laat u hier graag mee kennis maken. Vergeet u niet de molenfietsroute mee te nemen!
Gedurende de morgenuren zal Jan van Eik uit Terwolde met zijn beroemde draaiorgel Anton Pieck acte de presence geven bij de molen en in het dorp en ’s middags verzorgt Cos Nahuway bij de molen gezellige achtergrondmuziek en dan komt het tijdstip van 15.00 uur in zicht.
Dan zal Jan Stelwagen, van Notariaat Ridderhof en Stelwagen, de vang opleggen en wordt de stand van de hoofdteller fotografisch vastgelegd; dit is de officiële eindstand.
Hij zal ook de winnaars bekend maken van de draaimarathon
Degene die met de schatting het dichtst bij de eindstand zit, is de winnaar.
De prijzen zijn:
Een High-Tea voor twee personen bij Daams’ Koffie- en Theehuys De Korenmolen
Een pakket Daams’ Molenwijn
Een pakket Pannenkoekenmeel van de molen Werklust in Oene
U kunt t/m 30 juni nog een gokje te wagen om het aantal omwentelingen te raden via https://daamsmolen.nl/draaimarathon/, of via de menukeuze “jubilea” van de website https://daamsmolen.nl

Gegevens

Datum:
4 juli 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Gegevens

Datum:
4 juli 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,